Taas o mennyt aikaa ku olen kirjoitellut. Nyt olen viettänyt talvilomaa ja saanut olla ulkona päivittäin.Paino on pudonnut hitaasti, mutta varmasti. Toivon mukaan putois hieman nopeammin... Asiaa varmaakin auttaisi se jos tulisi säännöllisesti käytyä kuntosalilla. Ens viikosta lähtien kuntosalille 2 kertaa tiistaisin ja torstaisin työpäivän jälkeen tunniksi. Ja lenkille päivittäin koirien ja Jessen kanssa.

Pääisäisenä Pepi on näyttelyssä L:rannas lauantaina kehässä. Ni Jessen kans mennää sinne ja ma uudestaan ku Hugo kehässä. Sit pitää ostaa pojille hieman tuliaisia näyttelystä. Possunkorvia, ruokakupit ja Artulle nahkahihna ehkä myöskin näyttelyhihna. Mut katsotaan sitten paikan päällä mitä tulee ostettua.

Pitää lähteä poikien kanssa mäntylän metsään lenkille ja jos sieltä löytyisi pajunkissoja ni pääsis virpomaan huomenna... Katsotaan mitä lenkki tuo tullessaan.

Ens viikol alkaa työviikko. Olen pitkäperjantain ja pääsiäispäivänä töissä...jotta sais hieman rahaa.... Hymy

Toivon mukaan tuo kevät tulisi jo.

1238825266_img-d41d8cd98f00b204e9800998eTässä lyhdyssä palaa päivittäin kynttilä "Rambo" Bernoban Takkujentaikaa 17.2.97-2.5.07 kunniaks..Otsan rypistys On niin haikeaa ku Ramboa ei ole enää.....Itku